Nový invet mám 3? roky, nebo dva, ale určitě nový, hnědý. Předtím jsem neužíval nic jiného než invet a v případě, kdy jsem měl část sbírky v přízemí a objevila se plíseň tak vyslunit a kapka octovky. Po octovce se musí vyvětrat, aby nesežrala špendlíky. S předchozím invetem jsem byl naprosto spokojený, možná proto, že jsem si zvykl každý rok projít škatule a jakmile došel, napíchl jsem nový. Kvůli poškození spodku krabice v případě polystyrenu( část zásobních krabic jsem si dělal z včelařských rámků) jsem tabletu dal do uříznutého spodku piksly od invetu a takto to bylo super.
A k novému invetu, kdo bedlivě četl můj příspěvek, říkal jsem , že v mém! případě šlo o neúčinný invet.A za tím si stojím. Protože to kontroluju, tak ve dvou případech jsem měl pocit, že snad zrychluje vývoj těch sbírko žroutů.
Takže tak.
Jo, že invet páchl? Někomu páchnout starý ponožky, jinému starý brouci. Pro mne byla vůně invetu specifická a příjemná. Stejně jako odlišné vůně nosorožíků, velkých tesáčů jako Batocer, nebo vůně krabice všech 8 druhů

evropské osmodermy. Já zas cítím smrad hlavně poslední dobu, kdykoli minu bilbord s nějakým upřímně myslícím, transparentně jednajícím, poctivě se živícím.... No cítím smrad víc než si myslíte..