Ve střízlivém stavu mě to trápí bohudík jen u štítkůSenex píše:Když povolí sevření, je to vždy malér.

Ve střízlivém stavu mě to trápí bohudík jen u štítkůSenex píše:Když povolí sevření, je to vždy malér.
Giannis píše:Nejlepší je nalepit brouka přímo do krabice a máš po problému,navíc spotřeba špendlíků-0
Michal píše:Vše uloženo ve správné výšce pro bezpečnost dětí... bohužel mám pro tebe smutnou zprávu ... vono to roste!!! A pak dosáhnou a vylezou všude!
... je to odzkoušený.
Jinak pěkný. Seš skromný chlapec, to je správné.Ty fotky ale nemůžu ukázet ženě. Já radši ukazuju manželce Honzovu sbírku ... se slovy: "Vidíš, můžu toho mít ještě daleko víc, tak buď ráda!"
Líného rodiče jsem nečetl, to je manželčina literatura (polička je též můj werk). Je to něco na ten způsob, jak se nenechat od dětí zotročit.aphodius píše:Šikovnej kluk!Nechceš jednu takovou skříňku udělat i pro mě?
![]()
Mimochodem, co to tam je vpravo dole za ručičku? A co je to za knížku Líný rodič?
Povinná četba pro všechny rodiče.. Vřele doporučuji.aphodius píše:..A co je to za knížku Líný rodič?
Až (nebo jestli vůbec) mě to postihne (myslím rodičovství), pak si ji asi pořídím a přečtu.Honza H. píše:Povinná četba pro všechny rodiče.. Vřele doporučuji.aphodius píše:..A co je to za knížku Líný rodič?
to je vidět, že tesaříčkáři prostě nejsou normální... Já to taky ženě ukazoval, ale se slovy - podívej co to všechno muselo zbytečně stát peněz a času, to já to radši věnuju rodině...Štěpán píše:Michal píše:Vše uloženo ve správné výšce pro bezpečnost dětí... bohužel mám pro tebe smutnou zprávu ... vono to roste!!! A pak dosáhnou a vylezou všude!
... je to odzkoušený.
Jinak pěkný. Seš skromný chlapec, to je správné.Ty fotky ale nemůžu ukázet ženě. Já radši ukazuju manželce Honzovu sbírku ... se slovy: "Vidíš, můžu toho mít ještě daleko víc, tak buď ráda!"
Michale, zrovna jsem manželce také tuhle Honzovu fotku ukazoval - s přesně stejnými slovy
Vylézt všude můžou - však jsem tam právě nainstaloval zámky
Ta spodní skříň je také plná krabic...
Jo, jo, tak, tak "vono to roste" a hrozně přemýšlí a spolupracuje, taky se mě několikrát svobodní vrstevníci ptali, proč čekáme na kopci povodeň, že vše cennější je v komíncích na skříních , prostě děti dokážou divy, jednou jsem tu mladší chytal, když společně s druhou na stůl, co dotlačily ke skříni, daly tříkolku , ze žilde na stůl a na tříkolku a už tahala krabici, že se chtěly podívat na ty broučky, co má táta v krabici, když jsem vešel, lekla se, tříkolka popojela, malá tahla krabici a už letěly dolů , to dilema ve zlomku sekundy, krabici nebo dceru, naštěsí jsem lapil oboje, tak jsem nemusel pak manželce vysvětlovat priorityMichal píše:Vše uloženo ve správné výšce pro bezpečnost dětí... bohužel mám pro tebe smutnou zprávu ... vono to roste!!! A pak dosáhnou a vylezou všude!
... je to odzkoušený.