Nabízím se s převozem muzejních výpůjček.
V březnu se chystám na týden do Stuttgartu, Basileje a Ženevy.
Tak kdyby měl někdo zájem a vyřídí si výpůjčku, či chcete-li někdo něco vrátit, jsem k dispozici.
Renda
Psal jsem Volkovičovi do Petrohradu. I Víťa Kubáň by tam potřeboval taky něco poslat. Můžu mu na tebe poslat meil?Vladimír Zieris píše:Nbízím to samé,ale tentokrát do nebo z Petrohradu.Jedu tam ve druhé polovině dubna.
Asi jak komuHonza píše:ale nejhorší občas je zjistit kde se vlastně typový material nalézá.Některá muzea vydávají seznam typového materialu.Museum v Uppsale (Švédsko) material nepůjčuje ,napíší že si máš přijed.![]()
ukázka seznamu typového materialu Paederinae v museu v Belgii
http://www.naturalsciences.be/collectio ... espaed.htm
Začínal jsem bez té adresy a ani ta není všemocná.Honza píše:To není moje zkušenost, ale několika kolegů, pochopitelně že když si to necháš poslat na Department of Zoology, Faculty of Science, University of South Bohemiatak je to jiné než na nějakou soukromou adresu.
Renda píše:Ahoj. Nevím jestli jsem vhodně zvolil vlákno, ale nenapadá mě kam jinam s tím - kdyžtak mě Renno přesune.![]()
Nabízím se s převozem muzejních výpůjček.
V březnu se chystám na týden do Stuttgartu, Basileje a Ženevy.
Tak kdyby měl někdo zájem a vyřídí si výpůjčku, či chcete-li někdo něco vrátit, jsem k dispozici.
Renda