A jak vidím, ty se zas štouráš v nose

JInak lázen je vlažná voda s půlkou octa . Skartovač co používám řeže naprosto ostré proužky.
S octem bych byl hoooodně opatrný, sklerotizované části v něm křehnou ...matej píše:JInak lázen je vlažná voda s půlkou octa .
...matej píše: Jo a nemám problém se starou, která předtím, než jsem používal ocet nadávala, že mi to smrdí jak chcíplá krysa
Já jej vyhazuji po přebrání smrtičky a na novou lokalitu je nová náplň = velice malá pravděpodobnost záměny lokalit ;-)bbackham007 píše:Nejlepší je hajzlpapír! Dobře vidim co je uvnitř, ale musí se častěji měnit, protože časem se z něj stanou hroudy vypadající s odpuštěnim jako nevim co
To byla jen sranda.Libor Dvořák píše:Second hand, Ivo? Myslíš jako použitej? :-)
Já bych je uvítal, používám piliny po zkušenostech je to nejlepší. Toaletní papír dobrý, ale ne na brouky cca 0,5-3 mm ti jsou pak všichni nalpeni na stěnách, apioni možná ne to jsou kulatí a tvrdí, ale drabčíci mnohdy nejdou ani sundat.Pepa píše:O víkendu jsem řezal doma dřeva a mám k dispozici pěkné jasanové suché piliny v dosti velkém množství. Někdo se tu nad nimi rozplýval. Mohu darovat.
Taky bych si vzal, jestli je ještě možno. Díky.Pepa píše:O víkendu jsem řezal doma dřeva a mám k dispozici pěkné jasanové suché piliny v dosti velkém množství. Někdo se tu nad nimi rozplýval. Mohu darovat.
Jelikož má žena dělá vedoucí výroby ve vinařství, už jsem se s touto verzí smrtičky setkal. Pár desítek jich donesla domů. Jak by řekli kluci z Brna je opravdu "betelná". S těsněním určitě problém není. Určitě je tam lepší šroubovice než na klasických smrtkách. Chtěl jsem vzít několik desítek do Pardubic, ale už jsem toho vezl tolik, že jsem na to pozapomněl.Giannis píše:Mám tu nerozbytné smrtičky a výborně těsní uzávěr.Jsou krásně průhledné.Pro ty co by nevěděli co to je,tak je to polotovar z kterého se vyfoukne láhev na limonádu.V tomto stavu,jsou nerozbytné.Uzávěr těsní,jak žádný jiný.Já tomu říkám,ideální smrtička.