Žluté nebo zelené. Zadej si ale do Googlu "chemické světlo" nebo "svítící tyčinky nebo náramky". Vyběhne ti hafo odkazů na nepřeberné množství produktů zejména pro děti nebo pro mládež ve všech možných barvách. Pokud by na to něco lítalo, tak by to byla docela sranda :-)))
https://www.google.com/search?sca_esv=e ... 3&dpr=1.25
Lov na světlo
- Hali+
Re: Lov na světlo
Jj, ty dětské tyčinky znám, ale ty jsou slaboučké. A u rybářů jsem zatím viděl jen bílé a žluté. Ale právě že jsem našel tu silnější modrou(!), tak jsem hledal jaké to má spektrum a nikde nic. Ovšem kdyby na to něco lítalo, tak by to bylo super - váha nula nula nic a svícení až 7 hodin za 55,- Kč. To bych strčil do kapsy u batohu na hory klidně i tři na noc...
Nejspíš to fungovat nebude, ale i tak to příští sezónu zkusím. Co kdyby...
Nejspíš to fungovat nebude, ale i tak to příští sezónu zkusím. Co kdyby...
Haliplidae, Byrrhidae, Clambidae a rod Hydrophilus (svět); E-mail: milanb@seznam.cz
- karlos
Možná kdybys tomu dal pláštík z nějaké UV folie. Jelikož to všechno funguje na stejném principu, moc tomu nevěřím. Barva nehraje roli, nelítají na to ani komáři.
- Hali+
No, právě že u svícení spektrum roli hraje, ne že ne. Ale vyhodnotím až vyzkouším. Těch pár kaček do toho investuju.
Haliplidae, Byrrhidae, Clambidae a rod Hydrophilus (svět); E-mail: milanb@seznam.cz
- karlos
Jasně, to chápu. Ale viděl jsem několik akcí kde spousta dětí měla na sobě různé náramky, tykadla, hůlky atd. ve všech možných barvách, ale nikde se nikdo neoháněl před žádným hmyzem. Uvidíš... možná to bude někde v ústraní fungovat lépe.