Logo
-
- Hali+
Re: Logo
Pošlete mi někdo jak má to logo vypadat a já ho vyrobím (v *.svg).
Nebo sem aspoň vložte nějaký obrázek.
Máte někdo to předchozí?
Nebo sem aspoň vložte nějaký obrázek.
Máte někdo to předchozí?
Haliplidae, Byrrhidae, Clambidae a rod Hydrophilus (svět); E-mail: milanb@seznam.cz
- J.P.
Tohle jsem vyhrabal pomocí WayBack Machine na stránkách archive.org
https://web.archive.org/web/20230000000 ... toforum.cz
https://web.archive.org/web/20230000000 ... toforum.cz
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Buprestidae - PAL
Buprestidae - PAL
- Hali+
Děkuji. Dejte mi prosím pár dní, teď je burza...
Jen dotaz - má to být čistě černobílé, nebo zase tříbarevné (černá, bílá, šedá)?
Jen dotaz - má to být čistě černobílé, nebo zase tříbarevné (černá, bílá, šedá)?
Haliplidae, Byrrhidae, Clambidae a rod Hydrophilus (svět); E-mail: milanb@seznam.cz
- Hali+
To by nebyl problém, tak klidně 4 barvy. Ale spíš se ptám proto, aby to pak Administrátorovi umožňovalo vložení. Jestli tam třeba nemají nějaká omezení apod.
V první fázi převedu ten obrázek tak jak je a uvidí se.
V první fázi převedu ten obrázek tak jak je a uvidí se.
- Hali+
Mám hotovo. Kam to mám poslat?
- Cassida
Schválně jsem to zkusil taky. Fungoval tento převodník (otázka minuty): https://www.freeconvert.com/gif-to-svg/
Cassidinae - WORLD, ostatní Coleoptera jen pro přehled + něco z oblíbených skupin: Cerambycidae, Carabus, Scarabaeoidea,... (hlavně ČR, Evropa)
- Pepa
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi to nebude úplně jednoduché ho změnit. Budu muset asi zasáhnout do zdrojového souboru, a musím najít, kde to přesně je.
Mně to nějak nevadí, na mobilu se stejně není vidět.
Mně to nějak nevadí, na mobilu se stejně není vidět.
Cerambycidae, Buprestidae (Agrlilini), Scarabaeiodea, Scolytinae a pro přehled ještě pár dalších skupin
- Cassida
Tohle už nefunguje: "steps changed in phpBB 3.2. You will need to rename your logo to site_logo.svg and replace the logo with the same name in the /styles/prosilver/theme/images folder."?
Cassidinae - WORLD, ostatní Coleoptera jen pro přehled + něco z oblíbených skupin: Cerambycidae, Carabus, Scarabaeoidea,... (hlavně ČR, Evropa)
- Hali+
Převedl jsem a odeslal správci, ale ono to asi bude chvíli trvat, než se mu to podaří vecpat do stránek. Pomohl jsem s vektory (bo ty umím), ale upravovat stránky už je mimo mou ligu.
- Radomír
Mám zážitek z jiné oblasti než je entomologie. Během 9 měsíců už proběhlo přes 70 e-mailů mezi mnou a různými odborníky a pány úředníky. Už mi zůstává jen "zajímavý podnět" (jak mi bylo sděleno) medializovat. A stejně i to, myslím, bude, jak se říká, na dvě věci. Protože tam "sedí žába na prameni", které se nechce pohnout prstem.
S něčím je prostě pohnout těžké, ne-li nemožné.
S něčím je prostě pohnout těžké, ne-li nemožné.