Naranjo mě něco říkalo, ale nepomuže to. bylo to v jiné zemi . kdysi jsem tam spal při cestě do rezervace Juan Castro v Kostarice. Je to část města San José. Jinak španělácky to je oranžový. Takže růžová kompanie?
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Buprestidae - PAL
Paraguay
Departamento de Cordillera
Municipio Piribebuy
přítok řeky Río Tebicuary Mí
vodopád Salto Pirareta
25°30'S, 56°55'W
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Buprestidae - PAL
Vymyslel jsem toto
36°6'11.971"N, 51°21'8.039"E
je to ústí řeky Varangeh rud, nadmořská výška cca 2350, ale není to v provincii Mazandaran ale kousek za hranicí v provincii Alborz, zkusím pátrat dále, ale tu řeku v tomto přepisu nemůžu najít
Když jsem si to dal do vyhledávače v azbuce, tak se mi objevily ty lokality co píšeš ty od stejného autora, jinak nic, podle mně je to zkomolené jméno řeky a možná i celé lokality, jediný jistý je ten Mazandaran
toto
Tyto fotografie byly pořízeny 29. května 2015 jsme se zapečetěnou samotných Rangers na ochranu přírody v provincii Mazandaran (Elbrus - centrální část) v soutěsce řeky mezi obcí. Gechser a lyžařský areál Dizin.
jsem našel na těchto stránkách https://www.zin.ru/Animalia/Coleoptera/rus/kakdkirn.htm